Samen met ouders op weg naar resultaat

Samen met ouders
op weg naar resultaat

Samen met de nieuwste
leermiddelen aan het werk

Samen met plezier
volop in beweging

Samen ondernemend
en modern voorbereiden
op de toekomst

Samen de maatschappij
vol vertrouwen tegemoet

Boomfeestdag

De groepen 7 hebben vandaag deelgenomen aan de Boomfeestdag 2022. Wij hebben bomen geplant aan de Willem van Boelrestraat.

Informatieavond Voortgezet Onderwijs

Voor de ouders en leerlingen is een informatieavond gehouden met betrekking tot de overstaproute naar het voortgezet onderwijs. De overstaproute voor groep 8 ziet u in de afbeelding. Deze route is voor groep 7 anders, omdat zij in plaats van de Eindtoets een doorstroomtoets gaan maken. Informatie over de middelbare scholen vindt u op www.koersvo.schoolprofielen.nl. […]

Opening Kinderboekenweek GI-GA-GROEN!💚📚

Wat hebben wij leuk met de gehele school de Kinderboekenweek geopend! Het was een GI-GA-GROEN feestje. 💚 🎉 De leerlingen hebben mooi gezongen en zelfs een aantal, heel stoer, in het midden gedanst. 🎵Ook hebben twee meiden uit groep 8 een gedicht van Rian Visser voorgedragen tijdens de opening. 🎤

Juf De Kok getrouwd

Op vrijdag 9 september is Juf De Kok getrouwd met Gerben Boogaard. Op woensdag 14 september kwamen zij op school om voor de klas ‘nog een keer’ te trouwen. Gefeliciteerd bruidspaar!

We gaan fluitend het nieuwe schooljaar in!

Op maandag 22 augustus is het nieuwe schooljaar weer begonnen. Het jaar is ingefloten door alle leerlingen op het plein met de ouders als toeschouwers. Wij gaan er samen weer een mooi en leerzaam jaar van maken.

Suikerspin juffen

Vandaag vieren we juffen en meesterdag. Als verrassing maken juf Timmer en juf Martina suikerspinnen van zichzelf en voor de leerlingen.