De infobrief die u via uw kind heeft meegekregen staat ook online. U kunt de infobrieven van schooljaar 2018-2019 hieronder downloaden.

Infobrief start schooljaar 2018-2019
Infobrief september 2018

Om de infobrief te kunnen lezen heeft u Adobe Acrobat Reader nodig vanaf versie 5 maar wij raden aan een recentere versie te gebruiken. Deze is hier te downloaden.

Acrobat Reader

Wanneer U de digitale versie van de nieuwsbrief wilt ontvangen dan kunt U zich aanmelden bij Digiduif (www.digiduif.nl). Hiervoor heeft U een activeringscode ontvangen per brief. Heeft U geen activeringscode gekregen dan kunt U een nieuwe krijgen door een mail te sturen aan: s.erkelens@cbsonzewereld.nl. Vermeld in de mail de naam en de groep van uw kind.